Karšį išdoroti, išvalyti, storesnes vietas kryžmai įpjauti aštriu peiliu ir įtrinti smulkintais česnakais bei kitais prieskoniais. Per naktį jį laikyti šaldytuve. Morkas supjaustyti išilgai į 4-6 lazdeles. Jomis iškloti skardą, pabarstyti prieskoniais, pilti verdančio vandens. Ant morkų dėti žuvį, šauti į vidutinio karštumo orkaitę ir kepti 50 minučių. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
3 vienetai česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek kalendrų
šiek tiek krapų
1 kilogramas morkų
šiek tiek paprikų (malta)
1 vienetas karšių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Karšį išdoroti, išvalyti, storesnes vietas kryžmai įpjauti aštriu peiliu ir įtrinti smulkintais česnakais bei kitais prieskoniais. Per naktį jį laikyti šaldytuve. Morkas supjaustyti išilgai į 4-6 lazdeles. Jomis iškloti skardą, pabarstyti prieskoniais, pilti verdančio vandens. Ant morkų dėti žuvį, šauti į vidutinio karštumo orkaitę ir kepti 50 minučių. Skanaus!