Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek kalendrų
- šiek tiek krapų
- 1 kilogramas morkų
- šiek tiek paprikų (malta)
- 1 vienetas karšių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Karšį išdoroti, išvalyti, storesnes vietas kryžmai įpjauti aštriu peiliu ir įtrinti smulkintais česnakais bei kitais prieskoniais. Per naktį jį laikyti šaldytuve.
Morkas supjaustyti išilgai į 4-6 lazdeles. Jomis iškloti skardą, pabarstyti prieskoniais, pilti verdančio vandens. Ant morkų dėti žuvį, šauti į vidutinio karštumo orkaitę ir kepti 50 minučių. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek kalendrų
- šiek tiek krapų
- 1 kilogramas morkų
- šiek tiek paprikų (malta)
- 1 vienetas karšių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Karšį išdoroti, išvalyti, storesnes vietas kryžmai įpjauti aštriu peiliu ir įtrinti smulkintais česnakais bei kitais prieskoniais. Per naktį jį laikyti šaldytuve.
Morkas supjaustyti išilgai į 4-6 lazdeles. Jomis iškloti skardą, pabarstyti prieskoniais, pilti verdančio vandens. Ant morkų dėti žuvį, šauti į vidutinio karštumo orkaitę ir kepti 50 minučių. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą