Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo bulvių
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • šiek tiek rozmarino
  • 1.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (bulvėms)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruošti padažą iš aliejaus, sojos padažo, medaus, druskos, pipirų, lauro lapelių, rozmarino bei smulkinto česnako.
    Juo ištrinti supjaustytus šonkaulius ir palikti kelioms valandoms pasimarinuoti.
    Kepti apie 40-50 min. kartu su prieskoniais ištrintomis bulvėmis 190 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Bulves geriau įdėti vėliau.
    Skanaus.

Autorius: Regina

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo bulvių
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • šiek tiek rozmarino
  • 1.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (bulvėms)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruošti padažą iš aliejaus, sojos padažo, medaus, druskos, pipirų, lauro lapelių, rozmarino bei smulkinto česnako.
    Juo ištrinti supjaustytus šonkaulius ir palikti kelioms valandoms pasimarinuoti.
    Kepti apie 40-50 min. kartu su prieskoniais ištrintomis bulvėmis 190 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Bulves geriau įdėti vėliau.
    Skanaus.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų