• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių (5-6)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (4-5)
  • 500 gramų kopūstų (švieži)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas petražolių (šaknis)
  • 1 vienetas svogūnų (didelis)
  • 300 gramų kiaulės faršo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sultinio (arba vanduo, 1-2)
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Puode ištirpinti margariną, jame pakepinti faršą ir griežinėliais supjaustytą svogūną.
    Įdėti šiaudeliais pjaustytą kopūstą, morką, petražolės šaknį, bulves, įpilti sultinio arba vandens, pagardinti prieskoniais ir uždengus troškinti 15-20 minučių.
    Pagamintą valgį apibarstyti žalumynais.
    Patiekti su raugintais agurkais arba burokėlių salotomis.
    Skanaus.

Autorius: Jolanta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių (5-6)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (4-5)
  • 500 gramų kopūstų (švieži)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas petražolių (šaknis)
  • 1 vienetas svogūnų (didelis)
  • 300 gramų kiaulės faršo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sultinio (arba vanduo, 1-2)
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Puode ištirpinti margariną, jame pakepinti faršą ir griežinėliais supjaustytą svogūną.
    Įdėti šiaudeliais pjaustytą kopūstą, morką, petražolės šaknį, bulves, įpilti sultinio arba vandens, pagardinti prieskoniais ir uždengus troškinti 15-20 minučių.
    Pagamintą valgį apibarstyti žalumynais.
    Patiekti su raugintais agurkais arba burokėlių salotomis.
    Skanaus.

Autorius: Jolanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų