Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 0.5 vieneto svogūnų
- 300 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų pieno
- 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek pievagrybių
- 100 gramų vandens
- 100 gramų dešros (saliami arba kitokia mėsa)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 20 gramų kepimo miltelių
- 200 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų, kepimo miltelių, vandens, pieno, druskos, cukraus bei aliejaus užminkome tešlą ir leidžiame jai pastovėti šiltai apie 20 min. (geriausiai šiltoje, maždaug 40 laipsnių temperatūros orkaitėje).
Tada sūrio dalį susipjaustome šiaudeliais, o kitą dalį sutarkuojame.
Picos paplotį dedame į kepimo indą ir ties kraštais įdedame sūrio lazdeles ir šiek tiek užlenkiame su tešla.
Šauname į 220 laipsnių temperatūros orkaitę kepti 10 min.
Kai padas jau bus šiek tiek gelsvas ir sutvirtėjęs, tada jį patepame pomidorų padažu, dedame tarkuotą sūrį ir mėgstamus ingredientus:
1. saliami, paprika, svogūnai, vištiena;
2. kumpis, pievagrybiai, svogūnai;
3. vištiena, ananasai, kumpis;
4. kumpis, pomidorai, fetos sūris, svogūnai.
Būtina,i baigę kepti, pabarstome oreganu ar baziliku - suteiks gerą kvapą.
Jei norite aštrios picos, užpilkite tabasco padažo ar aitriųjų paprikų miltelių.
Kad pica neišdžiūtų, patepame jos kraštelius aliejumi.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 0.5 vieneto svogūnų
- 300 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų pieno
- 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek pievagrybių
- 100 gramų vandens
- 100 gramų dešros (saliami arba kitokia mėsa)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 20 gramų kepimo miltelių
- 200 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų, kepimo miltelių, vandens, pieno, druskos, cukraus bei aliejaus užminkome tešlą ir leidžiame jai pastovėti šiltai apie 20 min. (geriausiai šiltoje, maždaug 40 laipsnių temperatūros orkaitėje).
Tada sūrio dalį susipjaustome šiaudeliais, o kitą dalį sutarkuojame.
Picos paplotį dedame į kepimo indą ir ties kraštais įdedame sūrio lazdeles ir šiek tiek užlenkiame su tešla.
Šauname į 220 laipsnių temperatūros orkaitę kepti 10 min.
Kai padas jau bus šiek tiek gelsvas ir sutvirtėjęs, tada jį patepame pomidorų padažu, dedame tarkuotą sūrį ir mėgstamus ingredientus:
1. saliami, paprika, svogūnai, vištiena;
2. kumpis, pievagrybiai, svogūnai;
3. vištiena, ananasai, kumpis;
4. kumpis, pomidorai, fetos sūris, svogūnai.
Būtina,i baigę kepti, pabarstome oreganu ar baziliku - suteiks gerą kvapą.
Jei norite aštrios picos, užpilkite tabasco padažo ar aitriųjų paprikų miltelių.
Kad pica neišdžiūtų, patepame jos kraštelius aliejumi.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą