REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 225 gramai kvietinių miltų
  • 125 mililitrai pieno
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 kilogramas mesos
  • 60 mililitrų padažo (barbekiu)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti barbekiu padažą, ketčupą ir smulkiai kapotą česnaką. Sudėti padažą į indą. Šiame padaže išvolioti mėsos gabalus, uždengti ir padėti į šaldytuvą 1-2 val.
    Į 3-4 l talpos kepimo indą įpilti aliejaus, kad nuo dugno būtų apie 5 cm, pašauti į orkaitę ir pakaitinti aliejų.
    Tuo tarpu supjaustytus stambiais žiedais svogūnus sudėti į indą su pienu. Kitame indelyje sumaišyti miltus su druska.
    Šiek tiek mirkytus svogūnus išvolioti miltų mišinyje, po to vėl piene ir vėl miltų mišinyje. Tada sudėti į karštą aliejų ir kepti orkaitėje 3-5 min. Iškepusius svogūnų žiedus sudėti ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius.
    Mėsą kepti grilyje arba keptuvėje: vieną pusę, išteptą marinadu, kepti 10 min, po to apversti, iškeptą pusę taip pat ištepti marinadu, ir kepti 6-10 min. Iškepusius steikus supjaustyti plonais gabalais ir patiekti ant stalo su svogūnų žiedais.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 225 gramai kvietinių miltų
  • 125 mililitrai pieno
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 kilogramas mesos
  • 60 mililitrų padažo (barbekiu)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti barbekiu padažą, ketčupą ir smulkiai kapotą česnaką. Sudėti padažą į indą. Šiame padaže išvolioti mėsos gabalus, uždengti ir padėti į šaldytuvą 1-2 val.
    Į 3-4 l talpos kepimo indą įpilti aliejaus, kad nuo dugno būtų apie 5 cm, pašauti į orkaitę ir pakaitinti aliejų.
    Tuo tarpu supjaustytus stambiais žiedais svogūnus sudėti į indą su pienu. Kitame indelyje sumaišyti miltus su druska.
    Šiek tiek mirkytus svogūnus išvolioti miltų mišinyje, po to vėl piene ir vėl miltų mišinyje. Tada sudėti į karštą aliejų ir kepti orkaitėje 3-5 min. Iškepusius svogūnų žiedus sudėti ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius.
    Mėsą kepti grilyje arba keptuvėje: vieną pusę, išteptą marinadu, kepti 10 min, po to apversti, iškeptą pusę taip pat ištepti marinadu, ir kepti 6-10 min. Iškepusius steikus supjaustyti plonais gabalais ir patiekti ant stalo su svogūnų žiedais.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų