Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 2 vienetai svogūnų
- 225 gramai kvietinių miltų
- 125 mililitrai pieno
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 kilogramas mesos
- 60 mililitrų padažo (barbekiu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti barbekiu padažą, ketčupą ir smulkiai kapotą česnaką. Sudėti padažą į indą. Šiame padaže išvolioti mėsos gabalus, uždengti ir padėti į šaldytuvą 1-2 val.
Į 3-4 l talpos kepimo indą įpilti aliejaus, kad nuo dugno būtų apie 5 cm, pašauti į orkaitę ir pakaitinti aliejų.
Tuo tarpu supjaustytus stambiais žiedais svogūnus sudėti į indą su pienu. Kitame indelyje sumaišyti miltus su druska.
Šiek tiek mirkytus svogūnus išvolioti miltų mišinyje, po to vėl piene ir vėl miltų mišinyje. Tada sudėti į karštą aliejų ir kepti orkaitėje 3-5 min. Iškepusius svogūnų žiedus sudėti ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius.
Mėsą kepti grilyje arba keptuvėje: vieną pusę, išteptą marinadu, kepti 10 min, po to apversti, iškeptą pusę taip pat ištepti marinadu, ir kepti 6-10 min. Iškepusius steikus supjaustyti plonais gabalais ir patiekti ant stalo su svogūnų žiedais.
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 2 vienetai svogūnų
- 225 gramai kvietinių miltų
- 125 mililitrai pieno
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 kilogramas mesos
- 60 mililitrų padažo (barbekiu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti barbekiu padažą, ketčupą ir smulkiai kapotą česnaką. Sudėti padažą į indą. Šiame padaže išvolioti mėsos gabalus, uždengti ir padėti į šaldytuvą 1-2 val.
Į 3-4 l talpos kepimo indą įpilti aliejaus, kad nuo dugno būtų apie 5 cm, pašauti į orkaitę ir pakaitinti aliejų.
Tuo tarpu supjaustytus stambiais žiedais svogūnus sudėti į indą su pienu. Kitame indelyje sumaišyti miltus su druska.
Šiek tiek mirkytus svogūnus išvolioti miltų mišinyje, po to vėl piene ir vėl miltų mišinyje. Tada sudėti į karštą aliejų ir kepti orkaitėje 3-5 min. Iškepusius svogūnų žiedus sudėti ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius.
Mėsą kepti grilyje arba keptuvėje: vieną pusę, išteptą marinadu, kepti 10 min, po to apversti, iškeptą pusę taip pat ištepti marinadu, ir kepti 6-10 min. Iškepusius steikus supjaustyti plonais gabalais ir patiekti ant stalo su svogūnų žiedais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą