Bulves, pievagrybius ir pomidorus susmulkiname. Į užvirinta sultinį sudedame smulkintas daržoves ir grybus, suberiame prieskonius ir verdame apie 10-14 minučių. Po to supilame kokosų pieną ir paverdame dar apie 1 minutę (bet neužviriname). Skanaus:)
Autorius: Karolina
INGREDIENTAI:
2 vienetai bulvių
šiek tiek imbierų
šiek tiek kalendrų (sėklos)
šiek tiek kalendrų (šviežia)
8 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
125 mililitrai pieno (kokosų)
5 vienetai pievagrybių
šiek tiek druskos
1 litras sultinio (daržovių ar vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves, pievagrybius ir pomidorus susmulkiname. Į užvirinta sultinį sudedame smulkintas daržoves ir grybus, suberiame prieskonius ir verdame apie 10-14 minučių. Po to supilame kokosų pieną ir paverdame dar apie 1 minutę (bet neužviriname). Skanaus:)