Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek druskos
- 0.5 litro linų sėmenų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sėmenis reikia pakepinti keptuvėje, nuolat maišant, kol apskrus. Kepimo pabaigoje šiek tiek pasūdyti. Tada sumalama su kavamale iki miltelių. Galima valgyti tik pasūdytą arba dar pridėti pipirų ir smulkiai sukapotą svogūną.
Spirgynė valgoma su virtomis bulvėmis. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek druskos
- 0.5 litro linų sėmenų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sėmenis reikia pakepinti keptuvėje, nuolat maišant, kol apskrus. Kepimo pabaigoje šiek tiek pasūdyti. Tada sumalama su kavamale iki miltelių. Galima valgyti tik pasūdytą arba dar pridėti pipirų ir smulkiai sukapotą svogūną.
Spirgynė valgoma su virtomis bulvėmis. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą