Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 40 gramų cukraus
  • 10 gramų krakmolo
  • 450 gramų spanguolių (arba kitokios Jūsų mėgstamos uogos)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 100 mililitrų vandens (arba pienas)
  • 3 gramai druskos
  • šiek tiek mėtų
  • 10 gramų vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į platų dubenį įmuškite kiaušinius ir juos išplakite.
    Miltus paberkite ant stalo, jų viduryje padarykite duobutę.
    Atsargiai į duobutę pilkite vandenį ar pieną, kiaušinius, druską, 10 g cukraus ir lėtai maišykite.
    Turite gauti elastingą ir vientisą tešlą – jeigu tešla atrodo per skysta, įberkite dar truputį miltų.
    Paruoštą tešlą uždenkite medžiagine servetėle ir palikite 40-60 minučių. Gausis maždaug 1 kg tešlos.
    Uogas nuplaukite, jeigu pasirinkote vyšnias, išimkite jų kauliukus.
    Tuomet uogas dėkite į puodą, suberkite 30 g cukraus, vanilinį cukrų ir mėtos lapelius.
    ogas pakaitinkite. Jeigu norite, kad įdaras būtų tirštesnis, į uogas įberkite krakmolo.
    Tešlą iškočiokite, išspauskite apvalius blynelius ir įdarykite juos uogų įdaru.
    Virkite verdančiame vandenyje, kol visi koldūnai iškyla į paviršių.
    Skanaus!

Autorius: Vicky

INGREDIENTAI:

  • 40 gramų cukraus
  • 10 gramų krakmolo
  • 450 gramų spanguolių (arba kitokios Jūsų mėgstamos uogos)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 100 mililitrų vandens (arba pienas)
  • 3 gramai druskos
  • šiek tiek mėtų
  • 10 gramų vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į platų dubenį įmuškite kiaušinius ir juos išplakite.
    Miltus paberkite ant stalo, jų viduryje padarykite duobutę.
    Atsargiai į duobutę pilkite vandenį ar pieną, kiaušinius, druską, 10 g cukraus ir lėtai maišykite.
    Turite gauti elastingą ir vientisą tešlą – jeigu tešla atrodo per skysta, įberkite dar truputį miltų.
    Paruoštą tešlą uždenkite medžiagine servetėle ir palikite 40-60 minučių. Gausis maždaug 1 kg tešlos.
    Uogas nuplaukite, jeigu pasirinkote vyšnias, išimkite jų kauliukus.
    Tuomet uogas dėkite į puodą, suberkite 30 g cukraus, vanilinį cukrų ir mėtos lapelius.
    ogas pakaitinkite. Jeigu norite, kad įdaras būtų tirštesnis, į uogas įberkite krakmolo.
    Tešlą iškočiokite, išspauskite apvalius blynelius ir įdarykite juos uogų įdaru.
    Virkite verdančiame vandenyje, kol visi koldūnai iškyla į paviršių.
    Skanaus!

Autorius: Vicky

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų