Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tunas paprastiems spagečiams suteiks išskirtinį skonį. O fetos sūris dėl savo ypatingo sūraus skonio, suteiks papildomo sūrumo. Taip pat galima šiuos makaronus pagardinti petražolėmis arba krapais. Paįvairinimui galima naudoti ir tuną pomidorų padaže - tai suteiks ir spalvos, ir papildomo skonio.

REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų spagečių
  • 1 skardinė konservuoto tuno (aliejuje apie 185 g)
  • 100 gramų feta sūrio
  • 1 skiltelė česnakų
  • 1 žiupsnelis malti juodieji pipirai
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 20 gramų sviesto (kepimui)
  • 1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus (kepimui)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinti česnaką. Tuną nuvarvinti ir išskirstyti šakute. Sūrį supjaustyti nedideliais kubeliais.
  2. Keptuvėje pakaitinti aliejų, ištirpinti jame sviestą ir pakepinti česnakus. Tuomet sumaišyti su tunais.
  3. Pagal skonį pagardinti druska ir pipirais.
  4. Makaronus išvirti, kaip nurodyta ant pakuotės. Sumaišyti su padažu ir pabarstyti feta.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų