Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas kukurūzų (konservuoti, skardinė)
- 2 vienetai paprikų (raudonoji)
- 250 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
- 3 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 1 stiklinė džiūvesėlių (malti)
- 500 mililitrų pieno
- 270 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš pieno, miltų, 1 kiaušinio ir šiek tiek druskos paruošti blynų tešlą.
Iš paruoštos tešlos iškepkite lietinius blynus.
Apkeptus blynus aptepti garstyčiomis ir sudėti plonas kumpio bei sūrio riekeles, paprikos juosteles bei nusunktus kukurūzus.
Blynus suvynioti, apvolioti 2 plaktuose kiaušiniuose bei džiūvėsėliuose ir apkepti keptuvėje su aliejumi.
Patiekti šiltus su daržovėmis.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas kukurūzų (konservuoti, skardinė)
- 2 vienetai paprikų (raudonoji)
- 250 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
- 3 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 1 stiklinė džiūvesėlių (malti)
- 500 mililitrų pieno
- 270 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš pieno, miltų, 1 kiaušinio ir šiek tiek druskos paruošti blynų tešlą.
Iš paruoštos tešlos iškepkite lietinius blynus.
Apkeptus blynus aptepti garstyčiomis ir sudėti plonas kumpio bei sūrio riekeles, paprikos juosteles bei nusunktus kukurūzus.
Blynus suvynioti, apvolioti 2 plaktuose kiaušiniuose bei džiūvėsėliuose ir apkepti keptuvėje su aliejumi.
Patiekti šiltus su daržovėmis.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą