Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai kakavos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 250 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kremui:
    1 citrinos sultys ir sutarkuota žievelė
    1 pakelis vanilinio cukraus (16 gramų)
    1 kilogramas varškės
    150 gramų sviesto
    0,5 stiklinės cukraus pudros
    5 kiaušiniai
    1 šaukštelis kepimo miltelių
    Papuošimui:
    200 gramų šokolado
    migdolų drožlių

    Miltus sumaišyti su kakava, kepimo milteliais ir sukapoti. Kiaušinius išsukti su cukrumi ir viską išminkyti. 5 valandas laikyti šaldytuve. Sviestą su cukraus pudra ištrinti, sudėti vaniliną, citriną, kepimo miltelius, trynius ir dėti į pertrintą varškę. Baltymus išplakt ir atsargiai išmaišyt.
    2/3 tešlos iškočioti ir įdėti į kepimo formą, sudėti kremą , iškočioti likusią tešlą ir uždėti ant varškės.
    Kepti 200 laipsnių temperatūroje 1 valandą.
    Išlydyti šokoladą ir aptepti ant pyrago viršaus. Apibarstyti migdolų drožlėmis. Jei norite, galite ką nors užrašyti ar nupiešti. Skanaus!

Autorius: Dominyka

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai kakavos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 250 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kremui:
    1 citrinos sultys ir sutarkuota žievelė
    1 pakelis vanilinio cukraus (16 gramų)
    1 kilogramas varškės
    150 gramų sviesto
    0,5 stiklinės cukraus pudros
    5 kiaušiniai
    1 šaukštelis kepimo miltelių
    Papuošimui:
    200 gramų šokolado
    migdolų drožlių

    Miltus sumaišyti su kakava, kepimo milteliais ir sukapoti. Kiaušinius išsukti su cukrumi ir viską išminkyti. 5 valandas laikyti šaldytuve. Sviestą su cukraus pudra ištrinti, sudėti vaniliną, citriną, kepimo miltelius, trynius ir dėti į pertrintą varškę. Baltymus išplakt ir atsargiai išmaišyt.
    2/3 tešlos iškočioti ir įdėti į kepimo formą, sudėti kremą , iškočioti likusią tešlą ir uždėti ant varškės.
    Kepti 200 laipsnių temperatūroje 1 valandą.
    Išlydyti šokoladą ir aptepti ant pyrago viršaus. Apibarstyti migdolų drožlėmis. Jei norite, galite ką nors užrašyti ar nupiešti. Skanaus!

Autorius: Dominyka

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų