Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 5 arbatiniai šaukšteliai kakavos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kavos (tirpi)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 5 valgomieji šaukštai vandens
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 100 mililitrų aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 5 arbatiniai šaukšteliai kakavos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kavos (tirpi)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 5 valgomieji šaukštai vandens
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 100 mililitrų aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Taigi, pirma imame didelį puodą, į jį beriame cukrų ir užpilame vandeniu šiek tiek, tada kaitiname tol kol uzvirs sirupas, kitame inde islydome juodaji sokolada kartu su slakeliu pieno.
    Į cukrų tada pilame aliejų ir šokoladą, miltus, žiupsnelį druskos ir viską gerai išmaišome, kiaušinius atskiriame trynį nuo baltymo, trynius dedame į tešlą, o baltymus su žiupsneliu druskos išsukame iki baltumo.
    Atsargiai sudedame baltymus į tešlą ir išmaišome. Šauname į įkaitintą orkaitę 200 C ir kepame apie 20 min. Paliekame atvėsti, tada pagal skonį galima užpilti šokolado glajumi, riešutais ar patiekti su ledais.
    Skanaus!

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų