INGREDIENTAI:
  -   150 gramų   cukraus 
-   5 arbatiniai šaukšteliai   kakavos 
-   2 arbatiniai šaukšteliai   kavos (tirpi) 
-   4 vienetai   kiaušinių 
-   150 gramų   kvietinių miltų 
-   5 valgomieji šaukštai   vandens 
-   100 gramų   juodojo šokolado 
-   1 arbatinis šaukštelis   druskos 
-   100 mililitrų   aliejaus 
  Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Taigi, pirma imame didelį puodą, į jį beriame cukrų ir užpilame vandeniu šiek tiek, tada kaitiname tol kol uzvirs sirupas, kitame inde islydome juodaji sokolada kartu su slakeliu pieno.
 Į cukrų tada pilame aliejų ir šokoladą, miltus, žiupsnelį druskos ir viską gerai išmaišome, kiaušinius atskiriame trynį nuo baltymo, trynius dedame į tešlą, o baltymus su žiupsneliu druskos išsukame iki baltumo.
 Atsargiai sudedame baltymus į tešlą ir išmaišome. Šauname į įkaitintą orkaitę 200 C ir kepame apie 20 min. Paliekame atvėsti, tada pagal skonį galima užpilti šokolado glajumi, riešutais ar patiekti su ledais.
 Skanaus!
   Autorius: Monika 
     REKLAMA