Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1/4 stiklinės cukraus
  • 1/4 stiklinės kakavos (milteliai)
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gerai išsukame sviestą, cukrų, kakavą bei vanilinį cukrų.
    Įmaišome su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
    Gautą tešlą sudedame į sviestu pateptą kepimo skardą.
    Tešlą gerai priplojame, pabadome šakute ir kepame apie 20 min. 170 laipsnių temperatūroje.
    Iškepus paliekame atvėsti.
    Skanaus.

Autorius: Aistė

INGREDIENTAI:

  • 1/4 stiklinės cukraus
  • 1/4 stiklinės kakavos (milteliai)
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gerai išsukame sviestą, cukrų, kakavą bei vanilinį cukrų.
    Įmaišome su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
    Gautą tešlą sudedame į sviestu pateptą kepimo skardą.
    Tešlą gerai priplojame, pabadome šakute ir kepame apie 20 min. 170 laipsnių temperatūroje.
    Iškepus paliekame atvėsti.
    Skanaus.

Autorius: Aistė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų