Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kakavos
  • 60 mililitrų vandens
  • 200 mililitrų grietinėlės (33-35 proc. riebumo)
  • 200 gramų juodojo šokolado
  • 1 arbatinis šaukštelis želatinos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 250 gramų maskarponės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpiname garų vonelėje šokoladą. Formeles ištepame iš vidaus šokoladu ir dedame į šaldiklį 30 min.
    Grietinėlę išplakame su maskarpone sūriu, baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
    Šią masė padaliname į dvi dalis. Į vieną iš jų įmaišome kakavą. Į abi dalis įmaišome ištirpintą želatiną (po 30 ml į kiekvieną).
    Į formeles dedame kakavinės masės, o po to ant viršaus baltąją masę (arba atvirkščiai).
    Dedame į šaldytuvą 5-6 valandoms.

Autorius: Toma

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kakavos
  • 60 mililitrų vandens
  • 200 mililitrų grietinėlės (33-35 proc. riebumo)
  • 200 gramų juodojo šokolado
  • 1 arbatinis šaukštelis želatinos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 250 gramų maskarponės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpiname garų vonelėje šokoladą. Formeles ištepame iš vidaus šokoladu ir dedame į šaldiklį 30 min.
    Grietinėlę išplakame su maskarpone sūriu, baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
    Šią masė padaliname į dvi dalis. Į vieną iš jų įmaišome kakavą. Į abi dalis įmaišome ištirpintą želatiną (po 30 ml į kiekvieną).
    Į formeles dedame kakavinės masės, o po to ant viršaus baltąją masę (arba atvirkščiai).
    Dedame į šaldytuvą 5-6 valandoms.

Autorius: Toma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų