Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 1/4 stiklinės kakavos
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1/4 stiklinės grietinėlės
  • 200 gramų juodojo šokolado (lydytas)
  • 150 gramų sviesto (lydytas)
  • 3/4 stiklinės grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Įkaitinau orkaitę iki 170 C. Pasiruošiau kepimo indą (20cmx30cm). Išklojau kepimo indą popieriumi ir patepiau sviestu.
    2. Kiaušinius išplakiau su cukrumi.
    3. Subėriau kakavos miltelius, 3/4 grietinės (1 stiklinė buvo apie 220 ml talpos).
    4. Įmaišiau pusę ištirpinto šokolado ir sviestą. Subėriau miltus dar kartą viską gerai išmaišiau. Tešla turi būti vientisa.
    5. Tešlą supyliau į kepimo indą ir kepiau 35 min.
    6. Atvėsusį pyragą aptepiau šokolado ir grietinėlės mišiniu.

Autorius: Aušra

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 1/4 stiklinės kakavos
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1/4 stiklinės grietinėlės
  • 200 gramų juodojo šokolado (lydytas)
  • 150 gramų sviesto (lydytas)
  • 3/4 stiklinės grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Įkaitinau orkaitę iki 170 C. Pasiruošiau kepimo indą (20cmx30cm). Išklojau kepimo indą popieriumi ir patepiau sviestu.
    2. Kiaušinius išplakiau su cukrumi.
    3. Subėriau kakavos miltelius, 3/4 grietinės (1 stiklinė buvo apie 220 ml talpos).
    4. Įmaišiau pusę ištirpinto šokolado ir sviestą. Subėriau miltus dar kartą viską gerai išmaišiau. Tešla turi būti vientisa.
    5. Tešlą supyliau į kepimo indą ir kepiau 35 min.
    6. Atvėsusį pyragą aptepiau šokolado ir grietinėlės mišiniu.

Autorius: Aušra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų