Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 1/4 stiklinės kakavos
- 3 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1/4 stiklinės grietinėlės
- 200 gramų juodojo šokolado (lydytas)
- 150 gramų sviesto (lydytas)
- 3/4 stiklinės grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Įkaitinau orkaitę iki 170 C. Pasiruošiau kepimo indą (20cmx30cm). Išklojau kepimo indą popieriumi ir patepiau sviestu.
2. Kiaušinius išplakiau su cukrumi.
3. Subėriau kakavos miltelius, 3/4 grietinės (1 stiklinė buvo apie 220 ml talpos).
4. Įmaišiau pusę ištirpinto šokolado ir sviestą. Subėriau miltus dar kartą viską gerai išmaišiau. Tešla turi būti vientisa.
5. Tešlą supyliau į kepimo indą ir kepiau 35 min.
6. Atvėsusį pyragą aptepiau šokolado ir grietinėlės mišiniu.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 1/4 stiklinės kakavos
- 3 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1/4 stiklinės grietinėlės
- 200 gramų juodojo šokolado (lydytas)
- 150 gramų sviesto (lydytas)
- 3/4 stiklinės grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Įkaitinau orkaitę iki 170 C. Pasiruošiau kepimo indą (20cmx30cm). Išklojau kepimo indą popieriumi ir patepiau sviestu.
2. Kiaušinius išplakiau su cukrumi.
3. Subėriau kakavos miltelius, 3/4 grietinės (1 stiklinė buvo apie 220 ml talpos).
4. Įmaišiau pusę ištirpinto šokolado ir sviestą. Subėriau miltus dar kartą viską gerai išmaišiau. Tešla turi būti vientisa.
5. Tešlą supyliau į kepimo indą ir kepiau 35 min.
6. Atvėsusį pyragą aptepiau šokolado ir grietinėlės mišiniu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą