Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 350 mililitrų degtinės
- 500 mililitrų grietinėlės (22 % riebumo)
- šiek tiek ledukų
- 100 gramų juodojo šokolado
- 380 gramų kondensuoto pieno
- 30 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šokoladą sulaužome gabaliukais, sudedame į geležinį bliūdelį, kurį dedame ant puodo su vandeniu ir taip ištirpiname šokoladą.
Šiek tiek paplakame grietinėlę su vaniliniu cukrumi, sudedame tirpintą šokoladą ir gerai išmaišome.
Tuomet sudedame kondensuotą pieną ir viską vėl gerai išmaišome.
Galiausia supilame degtinę ir gerai išmaišę supilstome į stiklines, įdedame ledukų ir patiekiame.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 350 mililitrų degtinės
- 500 mililitrų grietinėlės (22 % riebumo)
- šiek tiek ledukų
- 100 gramų juodojo šokolado
- 380 gramų kondensuoto pieno
- 30 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šokoladą sulaužome gabaliukais, sudedame į geležinį bliūdelį, kurį dedame ant puodo su vandeniu ir taip ištirpiname šokoladą.
Šiek tiek paplakame grietinėlę su vaniliniu cukrumi, sudedame tirpintą šokoladą ir gerai išmaišome.
Tuomet sudedame kondensuotą pieną ir viską vėl gerai išmaišome.
Galiausia supilame degtinę ir gerai išmaišę supilstome į stiklines, įdedame ledukų ir patiekiame.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą