Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Labai puiki alternatyva smaližiams, mėgstantiems šokoladą, kurie nori išbanyti naujų receptų, ar be sąžinės graužaties mėgautis šokoladiniu skanėstu, nes sudėtyje yra riešutų, datulių.

REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų datulių
  • 1 sauja riešutų
  • 30 gramų kakavos
  • 1 žiupsnelis druskos
  • Papuošimui:
  • šiek tiek pabarstukų (ar kokoso drožlės)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

Porcijų skaičius: 18

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Karštu vandeniu užpilti datules, palikti, kad išbrinktų kelioms minutėms. Po to nupilti vandenį, nukošti datules.
  2. Pusę saujos riešutų sumalti iki miltų, likusius susmulkinti stambesniais gabaliukais.
  3. Smulkintuve (kombaine) sumalti kakavos miltelius, riešutus, po to sudėti datules, druską, ir malti, kol susidarys tiršta, lipni masė.
  4. Rankomis formuoti triufelių rutuliukus, apvolioti pasirinktuose pagarduose.
  5. Prieš degustavimą palaikyti šaldytuve, kad sustingtų. Skanaus!

Autorius: Uršulė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų