REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 4 valgomieji šaukštai kakavos
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 200 mililitrų vandens (karštas)
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
- 100 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
- 1 vienetas citrinos žievelės (nutarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus persijoti ir sumaišyti su cukrumi, kakava, kepimo milteliais, soda, vaniliniu cukrumi, citrinos žievele ir sultimis. Į masę įmaišyti plaktą kiaušinį, supilti tirpintą sviestą, masę gerai išsukti, tada iš lėto supilti karštą vandenį. Tešlą išpilstyti į 10-12 riebalais pateptų keksiukų formelių (galima iškloti ir popierinėmis formelėmis). Kepti 20-25 min., kai atvės, išimti iš formelių. Tiekti su raudonaisiais serbentais. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 4 valgomieji šaukštai kakavos
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 200 mililitrų vandens (karštas)
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
- 100 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
- 1 vienetas citrinos žievelės (nutarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus persijoti ir sumaišyti su cukrumi, kakava, kepimo milteliais, soda, vaniliniu cukrumi, citrinos žievele ir sultimis. Į masę įmaišyti plaktą kiaušinį, supilti tirpintą sviestą, masę gerai išsukti, tada iš lėto supilti karštą vandenį. Tešlą išpilstyti į 10-12 riebalais pateptų keksiukų formelių (galima iškloti ir popierinėmis formelėmis). Kepti 20-25 min., kai atvės, išimti iš formelių. Tiekti su raudonaisiais serbentais. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą