Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai lazdyno reišutų (smulkinti, kepinti)
  • 3/4 stiklinės grietinėlės (plakta (saldinta))
  • 120 gramų varškės sūrio
  • 3/5 stiklinės riešutų kremo (šokoladinis, pvz. „Nutella“)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai dar reikės ~30 sluoksniuotos tešlos arba vaflinių krepšelių. Aš naudojau sluoksniuotos tešlos krepšelius.
    Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros.
    Sudėkite krepšelius ant kepimo skardos ir pakepkite apie 8-10 minučių, tiesiog, kad suteiktumėte jiems šiek tiek trapumo.
    Pakepinus leiskite atvėsti.
    Viename dubenyje sumaišykite tarkuotą varškės sūrį bei 0,5 stiklinės šokoladinio riešutų kremo.
    Įmaišykite plaktą grietinėlę.
    Gauta mase įdarykite apkeptus ir atvėsusius krepšelius.
    Papuoškite likusiu šokoladiniu riešutų sviestu bei riešutais.
    Patiekite šaltus.
    Skanaus.

Autorius: Kotryna

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai lazdyno reišutų (smulkinti, kepinti)
  • 3/4 stiklinės grietinėlės (plakta (saldinta))
  • 120 gramų varškės sūrio
  • 3/5 stiklinės riešutų kremo (šokoladinis, pvz. „Nutella“)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai dar reikės ~30 sluoksniuotos tešlos arba vaflinių krepšelių. Aš naudojau sluoksniuotos tešlos krepšelius.
    Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros.
    Sudėkite krepšelius ant kepimo skardos ir pakepkite apie 8-10 minučių, tiesiog, kad suteiktumėte jiems šiek tiek trapumo.
    Pakepinus leiskite atvėsti.
    Viename dubenyje sumaišykite tarkuotą varškės sūrį bei 0,5 stiklinės šokoladinio riešutų kremo.
    Įmaišykite plaktą grietinėlę.
    Gauta mase įdarykite apkeptus ir atvėsusius krepšelius.
    Papuoškite likusiu šokoladiniu riešutų sviestu bei riešutais.
    Patiekite šaltus.
    Skanaus.

Autorius: Kotryna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų