Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 stiklinės cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės
- 1 stiklinė grietinėlės
- 360 gramų juodojo šokolado
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 6 valgomieji šaukštai sviesto
- 3.5 stiklinės zefyrų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sudėti į puodą cukrų, druską, sviestą, grietinėlę ir zefyrus.
Virti apie 5 min. virš vidutinės ugnies, kol zefyrai ir sviestas pradeda tirpti.
Kai zefyrai ištirpsta, pavirti mišinį dar apie 5 min., kol jis pradės ruduoti ir kunkuliuoti.
Nukelti nuo ugnies ir sudėti šokoladą bei vanilę.
Maišyti, kol šokoladas ištirpsta ir supilti į sviestiniu popieriumi išklotą formą.
Apibarstyti pabarstukais ir palikti bent 3 val. kambario temperatūroje, kad masė sustingtų.
Patiekti supjausčius gabaliukais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 stiklinės cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės
- 1 stiklinė grietinėlės
- 360 gramų juodojo šokolado
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 6 valgomieji šaukštai sviesto
- 3.5 stiklinės zefyrų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sudėti į puodą cukrų, druską, sviestą, grietinėlę ir zefyrus.
Virti apie 5 min. virš vidutinės ugnies, kol zefyrai ir sviestas pradeda tirpti.
Kai zefyrai ištirpsta, pavirti mišinį dar apie 5 min., kol jis pradės ruduoti ir kunkuliuoti.
Nukelti nuo ugnies ir sudėti šokoladą bei vanilę.
Maišyti, kol šokoladas ištirpsta ir supilti į sviestiniu popieriumi išklotą formą.
Apibarstyti pabarstukais ir palikti bent 3 val. kambario temperatūroje, kad masė sustingtų.
Patiekti supjausčius gabaliukais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą