Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų sojos (karbonadas)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (vegeta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sojos karbonadą pamerkite į vandenį 2 val. Po to jį nuspauskite ir 20 min. pavirkite vandenyje, į kurį suberta "Vegeta".

    Atvėsusį karbonadą vėl nuspauskite, pavoliokite džiūvėsėlių ir miltų mišinyje ir kepkite aliejuje, kol gražiai aprus.

    Patiekite su žaliomis daržovėmis, orkaitėje keptomis bulvėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų