Sojos kubelius išverdame 2 l vandens su 2 kubeliais sultinio. Virti tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės (10-15 min). Nusunktus virtus sojos kubelius pakepiname aliejuje su smulkintu česnaku. Supilame maždaug stiklinę nuoviro, kuriame virė soja. Beriame miltus, dedame grietinę ir supilame saldžiai aštrų padažą. Galima įdėti dar šaukštą pomidošų padažo. Guliašo tirštumą reguliuojame sojos nuoviru bei miltais. Jų galima dėti mažiau. Tiekiame su naminiais kiaušinio makaronais, ar virtais ryžiais ;)
Sojos kubelius išverdame 2 l vandens su 2 kubeliais sultinio. Virti tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės (10-15 min). Nusunktus virtus sojos kubelius pakepiname aliejuje su smulkintu česnaku. Supilame maždaug stiklinę nuoviro, kuriame virė soja. Beriame miltus, dedame grietinę ir supilame saldžiai aštrų padažą. Galima įdėti dar šaukštą pomidošų padažo. Guliašo tirštumą reguliuojame sojos nuoviru bei miltais. Jų galima dėti mažiau. Tiekiame su naminiais kiaušinio makaronais, ar virtais ryžiais ;)