Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 200 gramų sojos (kubeliai)
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 2 vienetai sultinio (vištienos, kubeliai)
  • 120 gramų čili pipirų (saldus padažas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sojos kubelius išverdame 2 l vandens su 2 kubeliais sultinio. Virti tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės (10-15 min).
    Nusunktus virtus sojos kubelius pakepiname aliejuje su smulkintu česnaku. Supilame maždaug stiklinę nuoviro, kuriame virė soja. Beriame miltus, dedame grietinę ir supilame saldžiai aštrų padažą. Galima įdėti dar šaukštą pomidošų padažo. Guliašo tirštumą reguliuojame sojos nuoviru bei miltais. Jų galima dėti mažiau. Tiekiame su naminiais kiaušinio makaronais, ar virtais ryžiais ;)

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 200 gramų sojos (kubeliai)
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 2 vienetai sultinio (vištienos, kubeliai)
  • 120 gramų čili pipirų (saldus padažas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sojos kubelius išverdame 2 l vandens su 2 kubeliais sultinio. Virti tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės (10-15 min).
    Nusunktus virtus sojos kubelius pakepiname aliejuje su smulkintu česnaku. Supilame maždaug stiklinę nuoviro, kuriame virė soja. Beriame miltus, dedame grietinę ir supilame saldžiai aštrų padažą. Galima įdėti dar šaukštą pomidošų padažo. Guliašo tirštumą reguliuojame sojos nuoviru bei miltais. Jų galima dėti mažiau. Tiekiame su naminiais kiaušinio makaronais, ar virtais ryžiais ;)

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų