Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Primena vaikystę, kai snaigės tirpdavo tik pasiekusios lėkštę...

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 6 valgomieji šaukštai miltai
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 1 valgomasis šaukštas degtinės
  • Pabarstymui:
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • Kepimui:
  • 1 litras aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakti su vaniliniu cukrumi, pienu. Berti miltus ir krakmolą, maišyti. Supilti degtinę ir vėl gerai išmaišyti.
  2. Aliejų kartu su specialia formele įkaitinti. Formelę truputį nuvarvinti ir virti snaiges riebaluose.
  3. Atvėsusius apiberti cukraus pudra. Skanaus!

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų