Primena vaikystę, kai snaigės tirpdavo tik pasiekusios lėkštę...
INGREDIENTAI:
- Tešlai:
- 2 vienetai kiaušinių
- 0.5 stiklinės pieno
- 6 valgomieji šaukštai miltai
- 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo
- 1 valgomasis šaukštas degtinės
- Pabarstymui:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus pudros
- Kepimui:
- 1 litras aliejaus
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 8
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakti su vaniliniu cukrumi, pienu. Berti miltus ir krakmolą, maišyti. Supilti degtinę ir vėl gerai išmaišyti.
- Aliejų kartu su specialia formele įkaitinti. Formelę truputį nuvarvinti ir virti snaiges riebaluose.
- Atvėsusius apiberti cukraus pudra. Skanaus!
REKLAMA