Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1/4 vieneto kopūstų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 1 sauja grybų (džiovinti)
  • 5 vienetai sluoksniuotos tešlos (lapai)
  • šiek tiek viduržemio prieskonių mišinio

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1/4 vieneto kopūstų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 1 sauja grybų (džiovinti)
  • 5 vienetai sluoksniuotos tešlos (lapai)
  • šiek tiek viduržemio prieskonių mišinio

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustome kopūstą, sudedame į įkaitintą keptuvę, kurioje įpilta aliejaus, ir trumpai apkepame. Tada įpilame apie 0,5 litro vandens, sudedame SANTA MARIA prieskonius, druską ir troškiname apie 50 min.
    Džiovintus grybus sudedame į puodą ir verdame apie 40 - 60 min. Išvirusius išplauname ir supjaustome mažais gabaliukais.
    Pašaliname vandens likučius, iš kopūstų, jei lieka. Sudedame grybus, viską išmaišome.
    Sluoksniuotos tešlos gabaliukus dedame ant stalo ir supjaustome pailgai. Dedame į vidurį paruoštus kopūstus. Uždedame ant viršaus dar vieną sluoksnį tešlos. Bandeles aptepame kiaušinio plakiniu. Kepame orkaitėje (180 laip. temp.) apie 20-25 min.

Autorius: Jelena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų