Visų spalvų želė paruošiama atskiruose induose. Vienos spalvos želė išplakama iki putėsių. Tortas sluoksniuojamas skirtingomis spalvomis ir plonu neskaidriu putėsių sluoksniu. Sustingęs iš formos išverstas tortas puošiamas plakta grietinėle su miltiniu cukrumi. Pastaba. Šį tortą galima kitaip sudėstyti. Į formą šaukštu dedama šviesių bestingstančių drebučių, vėliau kitos spalvos putėsių, tamsių drebučių ir plaktos grietinėlės. Gražiai viską sudėjus, tortas dedamas į šaldytuvą, kad visiškai sustingtų. Skanaus.
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
1 stiklinė grietinėlės
2 vienetai želės (pakeliai, raudoni)
2 vienetai želės (pakeliai, rožiniai)
2 vienetai želės (pakeliai, šviesūs)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visų spalvų želė paruošiama atskiruose induose. Vienos spalvos želė išplakama iki putėsių. Tortas sluoksniuojamas skirtingomis spalvomis ir plonu neskaidriu putėsių sluoksniu. Sustingęs iš formos išverstas tortas puošiamas plakta grietinėle su miltiniu cukrumi. Pastaba. Šį tortą galima kitaip sudėstyti. Į formą šaukštu dedama šviesių bestingstančių drebučių, vėliau kitos spalvos putėsių, tamsių drebučių ir plaktos grietinėlės. Gražiai viską sudėjus, tortas dedamas į šaldytuvą, kad visiškai sustingtų. Skanaus.