Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2 vienetai skumbrių
  • 50 mililitrų baltojo vyno
  • 150 gramų pievagrybių
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 2 valgomieji šaukštai sūris (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2 vienetai skumbrių
  • 50 mililitrų baltojo vyno
  • 150 gramų pievagrybių
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 2 valgomieji šaukštai sūris (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Skumbrė nuvaloma, pasūdoma ir apšlakstoma citrinos sultimis.
    Keptuvėje ištirpinama pakankamai sviesto ir jame iš abiejų pusių apkepinama žuvis.
    Po to ji sudedama į pašildytą indą ir pastatoma į šiltą vietą.
    Į keptuvėje likusius riebalus įberiama miltų, įpilama truputį vandens, supilama grietinėlė bei baltas vynas.
    Užpilas pagardinamas druska, pipirais, citrinos sultimis, kiaušinio tryniu, gerai išmaišomas su tarkuotu sūriu ir užpilamas ant žuvies.
    Žuvis patiekiama su svieste ištroškintais pievagrybiais, apibarstyta smulkintomis petražolėmis.
    Skanaus.

Autorius: Karolina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų