Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas paprikų (geltona)
- 1 vienetas paprikų (raudona)
- 1 vienetas paprikų (žalia)
- šiek tiek petražolių
- 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 200 gramų sūris (halloumi)
- 1 valgomasis šaukštas vyno acto (balzaminis arba raudonasis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paprikas nuplauname, perpjaunam i keturias dalis, pašaliname sėklas, sudedame i skardą ir kepame 15-20 minučių iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Paprikai apskrudus paliekame ją atvėsti, kad galėtume nulupti nuo jos sudegintą odą, tada supjaustome juostelėmis, dedame į dubenį, pasūdome, pabarstome pipirais, užpilame po 1 šaukštą alyvuogių aliejaus ir pasirinkto vyno acto, viską išmaišome.
Sūrį supjaustome maždaug 0.5cm storio griežinėliais ir apkepame jį keptuvėje su 3 šaukštais alyvuogių aliejaus.
Į lėkštę dedame papriką, šalia karštą sūrį ir papuošiame petražolėmis.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas paprikų (geltona)
- 1 vienetas paprikų (raudona)
- 1 vienetas paprikų (žalia)
- šiek tiek petražolių
- 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 200 gramų sūris (halloumi)
- 1 valgomasis šaukštas vyno acto (balzaminis arba raudonasis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paprikas nuplauname, perpjaunam i keturias dalis, pašaliname sėklas, sudedame i skardą ir kepame 15-20 minučių iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Paprikai apskrudus paliekame ją atvėsti, kad galėtume nulupti nuo jos sudegintą odą, tada supjaustome juostelėmis, dedame į dubenį, pasūdome, pabarstome pipirais, užpilame po 1 šaukštą alyvuogių aliejaus ir pasirinkto vyno acto, viską išmaišome.
Sūrį supjaustome maždaug 0.5cm storio griežinėliais ir apkepame jį keptuvėje su 3 šaukštais alyvuogių aliejaus.
Į lėkštę dedame papriką, šalia karštą sūrį ir papuošiame petražolėmis.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą