REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas paprikų (geltona)
  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • 1 vienetas paprikų (žalia)
  • šiek tiek petražolių
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų sūris (halloumi)
  • 1 valgomasis šaukštas vyno acto (balzaminis arba raudonasis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paprikas nuplauname, perpjaunam i keturias dalis, pašaliname sėklas, sudedame i skardą ir kepame 15-20 minučių iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
    Paprikai apskrudus paliekame ją atvėsti, kad galėtume nulupti nuo jos sudegintą odą, tada supjaustome juostelėmis, dedame į dubenį, pasūdome, pabarstome pipirais, užpilame po 1 šaukštą alyvuogių aliejaus ir pasirinkto vyno acto, viską išmaišome.
    Sūrį supjaustome maždaug 0.5cm storio griežinėliais ir apkepame jį keptuvėje su 3 šaukštais alyvuogių aliejaus.
    Į lėkštę dedame papriką, šalia karštą sūrį ir papuošiame petražolėmis.
    Skanaus!

Autorius: Laima

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas paprikų (geltona)
  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • 1 vienetas paprikų (žalia)
  • šiek tiek petražolių
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų sūris (halloumi)
  • 1 valgomasis šaukštas vyno acto (balzaminis arba raudonasis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paprikas nuplauname, perpjaunam i keturias dalis, pašaliname sėklas, sudedame i skardą ir kepame 15-20 minučių iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
    Paprikai apskrudus paliekame ją atvėsti, kad galėtume nulupti nuo jos sudegintą odą, tada supjaustome juostelėmis, dedame į dubenį, pasūdome, pabarstome pipirais, užpilame po 1 šaukštą alyvuogių aliejaus ir pasirinkto vyno acto, viską išmaišome.
    Sūrį supjaustome maždaug 0.5cm storio griežinėliais ir apkepame jį keptuvėje su 3 šaukštais alyvuogių aliejaus.
    Į lėkštę dedame papriką, šalia karštą sūrį ir papuošiame petražolėmis.
    Skanaus!

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų