• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 200 gramų margarino
  • 3.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1/10 arbatinio šaukštelio sodos
  • 1/5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 200 gramų grietinės
  • šiek tiek uogienės (slyvų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite viename dubenyje miltus, druską ir sodą.
    Sudėkite į tą patį dubenį kambario temperatūros sviestą ir viską išminkykite.
    Tuomet sudėkite į tešlą grietinę ir išminkykite vientisą tešlą.
    Tešlą padalinkite į 4 dalis, kiekvieną jų plonai iškočiokite ir supjaustykite trikampiais.
    Ant kiekvieno trikampio dėkite po šaukštelį slyvienės ir suvyniokite ritinėlius.
    Dėkite skareles ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepkite apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptas skareles apibarstykite cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Virginija

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 200 gramų margarino
  • 3.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1/10 arbatinio šaukštelio sodos
  • 1/5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 200 gramų grietinės
  • šiek tiek uogienės (slyvų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite viename dubenyje miltus, druską ir sodą.
    Sudėkite į tą patį dubenį kambario temperatūros sviestą ir viską išminkykite.
    Tuomet sudėkite į tešlą grietinę ir išminkykite vientisą tešlą.
    Tešlą padalinkite į 4 dalis, kiekvieną jų plonai iškočiokite ir supjaustykite trikampiais.
    Ant kiekvieno trikampio dėkite po šaukštelį slyvienės ir suvyniokite ritinėlius.
    Dėkite skareles ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepkite apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptas skareles apibarstykite cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Virginija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų