Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 270 gramų cukraus
- 5 vienetai obuolių
- 360 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų sviesto
- šiek tiek kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome obuolius. Išlydome200g sviestą. Supilame jį ant 270g. cukraus. Sudedame 2 kiaušinius. Į turimą masę beriami miltai ir kepimo milteliai. Gerai išmaišome. Gautą masė laiku bėgant stingsta. 2/5 tešlos padengiame popieriumi išklotą formą. Uždengiame masę obuoliais. Na, pabaigiame taip pat. Ant viršaus tešlos likučių ištepame obuolių tinkleliu. Pyragas kepamas 175 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 270 gramų cukraus
- 5 vienetai obuolių
- 360 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų sviesto
- šiek tiek kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome obuolius. Išlydome200g sviestą. Supilame jį ant 270g. cukraus. Sudedame 2 kiaušinius. Į turimą masę beriami miltai ir kepimo milteliai. Gerai išmaišome. Gautą masė laiku bėgant stingsta. 2/5 tešlos padengiame popieriumi išklotą formą. Uždengiame masę obuoliais. Na, pabaigiame taip pat. Ant viršaus tešlos likučių ištepame obuolių tinkleliu. Pyragas kepamas 175 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą