REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 270 gramų cukraus
  • 5 vienetai obuolių
  • 360 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų sviesto
  • šiek tiek kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus (nebūtina)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustome obuolius. Išlydome200g sviestą. Supilame jį ant 270g. cukraus. Sudedame 2 kiaušinius. Į turimą masę beriami miltai ir kepimo milteliai. Gerai išmaišome. Gautą masė laiku bėgant stingsta. 2/5 tešlos padengiame popieriumi išklotą formą. Uždengiame masę obuoliais. Na, pabaigiame taip pat. Ant viršaus tešlos likučių ištepame obuolių tinkleliu. Pyragas kepamas 175 laipsnių temperatūroje.

    Skanaus.

Autorius: Justė

INGREDIENTAI:

  • 270 gramų cukraus
  • 5 vienetai obuolių
  • 360 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų sviesto
  • šiek tiek kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus (nebūtina)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustome obuolius. Išlydome200g sviestą. Supilame jį ant 270g. cukraus. Sudedame 2 kiaušinius. Į turimą masę beriami miltai ir kepimo milteliai. Gerai išmaišome. Gautą masė laiku bėgant stingsta. 2/5 tešlos padengiame popieriumi išklotą formą. Uždengiame masę obuoliais. Na, pabaigiame taip pat. Ant viršaus tešlos likučių ištepame obuolių tinkleliu. Pyragas kepamas 175 laipsnių temperatūroje.

    Skanaus.

Autorius: Justė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų