INGREDIENTAI:
- 270 gramų cukraus
- 5 vienetai obuolių
- 360 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų sviesto
- šiek tiek kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome obuolius. Išlydome200g sviestą. Supilame jį ant 270g. cukraus. Sudedame 2 kiaušinius. Į turimą masę beriami miltai ir kepimo milteliai. Gerai išmaišome. Gautą masė laiku bėgant stingsta. 2/5 tešlos padengiame popieriumi išklotą formą. Uždengiame masę obuoliais. Na, pabaigiame taip pat. Ant viršaus tešlos likučių ištepame obuolių tinkleliu. Pyragas kepamas 175 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
Autorius: Justė
INGREDIENTAI:
- 270 gramų cukraus
- 5 vienetai obuolių
- 360 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų sviesto
- šiek tiek kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome obuolius. Išlydome200g sviestą. Supilame jį ant 270g. cukraus. Sudedame 2 kiaušinius. Į turimą masę beriami miltai ir kepimo milteliai. Gerai išmaišome. Gautą masė laiku bėgant stingsta. 2/5 tešlos padengiame popieriumi išklotą formą. Uždengiame masę obuoliais. Na, pabaigiame taip pat. Ant viršaus tešlos likučių ištepame obuolių tinkleliu. Pyragas kepamas 175 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
Autorius: Justė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI