Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3/5 stiklinės ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- 1 stiklinė voveraičių (šaldytos)
- 3/4 stiklinės grietinėlės
- šiek tiek kiaulės šoninės (šviežia)
- šiek tiek prieskonių (Vegeta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Prieš pradėdami kepti voveraites, užkaiskite puodą ryžiams ir virkite juos įprastai, kaip nurodyta ant jūsų naudojamų ryžių pakuotės.
Keptuvėje pakepinkite smulkiai pjaustytą šoninę, paskui dėkite susmulkintą svogūną, kai jis suminkštėja - voveraites.
Kai visas kepimas eina link pabaigos, užbarstome Vegeta Natur prieskonių, įpilame grietinėlės ir kelias minutes patroškiname.
Paragaujame - jeigu reikia, dar įdedame prieskonių.
Viską dedame į lėkštes ir ragaujame.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 3/5 stiklinės ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- 1 stiklinė voveraičių (šaldytos)
- 3/4 stiklinės grietinėlės
- šiek tiek kiaulės šoninės (šviežia)
- šiek tiek prieskonių (Vegeta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Prieš pradėdami kepti voveraites, užkaiskite puodą ryžiams ir virkite juos įprastai, kaip nurodyta ant jūsų naudojamų ryžių pakuotės.
Keptuvėje pakepinkite smulkiai pjaustytą šoninę, paskui dėkite susmulkintą svogūną, kai jis suminkštėja - voveraites.
Kai visas kepimas eina link pabaigos, užbarstome Vegeta Natur prieskonių, įpilame grietinėlės ir kelias minutes patroškiname.
Paragaujame - jeigu reikia, dar įdedame prieskonių.
Viską dedame į lėkštes ir ragaujame.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą