Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3/5 stiklinės ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 stiklinė voveraičių (šaldytos)
  • 3/4 stiklinės grietinėlės
  • šiek tiek kiaulės šoninės (šviežia)
  • šiek tiek prieskonių (Vegeta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Prieš pradėdami kepti voveraites, užkaiskite puodą ryžiams ir virkite juos įprastai, kaip nurodyta ant jūsų naudojamų ryžių pakuotės.
    Keptuvėje pakepinkite smulkiai pjaustytą šoninę, paskui dėkite susmulkintą svogūną, kai jis suminkštėja - voveraites.
    Kai visas kepimas eina link pabaigos, užbarstome Vegeta Natur prieskonių, įpilame grietinėlės ir kelias minutes patroškiname.
    Paragaujame - jeigu reikia, dar įdedame prieskonių.
    Viską dedame į lėkštes ir ragaujame.
    Skanaus!

Autorius: Asta

INGREDIENTAI:

  • 3/5 stiklinės ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 stiklinė voveraičių (šaldytos)
  • 3/4 stiklinės grietinėlės
  • šiek tiek kiaulės šoninės (šviežia)
  • šiek tiek prieskonių (Vegeta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Prieš pradėdami kepti voveraites, užkaiskite puodą ryžiams ir virkite juos įprastai, kaip nurodyta ant jūsų naudojamų ryžių pakuotės.
    Keptuvėje pakepinkite smulkiai pjaustytą šoninę, paskui dėkite susmulkintą svogūną, kai jis suminkštėja - voveraites.
    Kai visas kepimas eina link pabaigos, užbarstome Vegeta Natur prieskonių, įpilame grietinėlės ir kelias minutes patroškiname.
    Paragaujame - jeigu reikia, dar įdedame prieskonių.
    Viską dedame į lėkštes ir ragaujame.
    Skanaus!

Autorius: Asta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų