Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja špinatų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek acto (balzaminis, glazūra)
  • 10 vienetų juodųjų alyvuogių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto (gabaliukas)
  • 10 vienetų žaliųjų pipirų
  • 1 vienetas cukinijos (jauna)
  • 1 sauja sūris (Džiugo, tarkuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Actą galima keist paprastu balzaminiu actu arba citrinų sultimis.

    Cukinijas supjaustykite riekelėmis, jas padalinkite pusiau arba į ketvertukus, dėkite ant įkaitusio aliejaus ir apkepkite iš abiejų pusių. Pasūdykite, pabarstykite pipirais, užpilkite truputį balzaminio acto arba užspauskite citrinos sulčių ir išmaišykite.

    Špinatus pasmulkinkite, dėkite ant įkaitinto sviesto ir kepkite, kol suvys.
    Cukinijas supilkite į dubenėlį, sudėkite špinatus, alyvuoges, sūrį ir išmaišykite. Užkandis skanus ir šiltas ir šaltas.

Autorius: Laura

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja špinatų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek acto (balzaminis, glazūra)
  • 10 vienetų juodųjų alyvuogių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto (gabaliukas)
  • 10 vienetų žaliųjų pipirų
  • 1 vienetas cukinijos (jauna)
  • 1 sauja sūris (Džiugo, tarkuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Actą galima keist paprastu balzaminiu actu arba citrinų sultimis.

    Cukinijas supjaustykite riekelėmis, jas padalinkite pusiau arba į ketvertukus, dėkite ant įkaitusio aliejaus ir apkepkite iš abiejų pusių. Pasūdykite, pabarstykite pipirais, užpilkite truputį balzaminio acto arba užspauskite citrinos sulčių ir išmaišykite.

    Špinatus pasmulkinkite, dėkite ant įkaitinto sviesto ir kepkite, kol suvys.
    Cukinijas supilkite į dubenėlį, sudėkite špinatus, alyvuoges, sūrį ir išmaišykite. Užkandis skanus ir šiltas ir šaltas.

Autorius: Laura

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų