Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų (didesni)
- 1 vienetas svogūnų (mažas)
- 1 vienetas silkių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 5 valgomieji šaukštai linų sėmenų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir apkepiname aliejuje. Sudedame svogūnus į silkinę, ant svogūnų sudedame nuvalytą ir supjaustytą silkę. Linų sėmenis pakepiname ant sausos keptuvės, tik būtinai reikia juos pridengti nes bus pilna virtuvė, o keptuvėje neliks nei vieno jie sproginėja ir šokonėja. Pakepintus sėmenis, truputį druskos ir mažą svogūną sutriname blenderiu ir dedame ant silkės. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų (didesni)
- 1 vienetas svogūnų (mažas)
- 1 vienetas silkių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 5 valgomieji šaukštai linų sėmenų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir apkepiname aliejuje. Sudedame svogūnus į silkinę, ant svogūnų sudedame nuvalytą ir supjaustytą silkę. Linų sėmenis pakepiname ant sausos keptuvės, tik būtinai reikia juos pridengti nes bus pilna virtuvė, o keptuvėje neliks nei vieno jie sproginėja ir šokonėja. Pakepintus sėmenis, truputį druskos ir mažą svogūną sutriname blenderiu ir dedame ant silkės. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą