Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų (didesni)
  • 1 vienetas svogūnų (mažas)
  • 1 vienetas silkių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 5 valgomieji šaukštai linų sėmenų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir apkepiname aliejuje. Sudedame svogūnus į silkinę, ant svogūnų sudedame nuvalytą ir supjaustytą silkę. Linų sėmenis pakepiname ant sausos keptuvės, tik būtinai reikia juos pridengti nes bus pilna virtuvė, o keptuvėje neliks nei vieno jie sproginėja ir šokonėja. Pakepintus sėmenis, truputį druskos ir mažą svogūną sutriname blenderiu ir dedame ant silkės. Skanaus.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų (didesni)
  • 1 vienetas svogūnų (mažas)
  • 1 vienetas silkių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 5 valgomieji šaukštai linų sėmenų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir apkepiname aliejuje. Sudedame svogūnus į silkinę, ant svogūnų sudedame nuvalytą ir supjaustytą silkę. Linų sėmenis pakepiname ant sausos keptuvės, tik būtinai reikia juos pridengti nes bus pilna virtuvė, o keptuvėje neliks nei vieno jie sproginėja ir šokonėja. Pakepintus sėmenis, truputį druskos ir mažą svogūną sutriname blenderiu ir dedame ant silkės. Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų