Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 50 gramų obuolių
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek salierų (lapeliai)
  • 50 gramų svogūnų
  • 500 gramų silkių
  • 1 stiklinė majonezo
  • 150 gramų raugintų agurkų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkės išmirkomos, nulupamos ir išrenkami kaulai. Silkės, obuoliai, agurkai ir svogūnai supjaustomi siauromis juostelėmis, sudedami prieskoniai, supilamas majonezas ir viskas atsargiai išmaišoma.

    Iš šių salotų galima paruošti įvairių salotų, įmaišant į 100 g paruoštų silkių:

    1. 25 g juostelėmis supjaustytu raugintų burokėlių, 25 g silkių ikrų ir 25 g smulkiai supjaustytu raugintų grybų.

    2. 1 šaukštą stambiai tarkuoto obuolio, 1 šaukštą kapoto svogūno, 1 šaukštą tarkuotų krienų, šiek tiek citrinos sulčių, truputį cukraus.

    3. 25 g smulkiai supjaustytos kietos rūkytos dešros, citrinos sulčių ir šiek tiek cukraus.

    4. 25 g smulkiai supjaustytos virtos paukštienos, 1 virtą kiaušinį, šiek tiek garstyčių, cukraus.

    5. 1 virtą sukapotą kiaušinį, 1 šaukštą kubiukais supjaustytu virtų bulvių, 1 mažą smulkiai supjaustytą svogūną, 1 arbatinį šaukštelį garstyčių, truputį cukraus.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų