Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai morkų
  • 4 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas silkių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 gramų grybų (gali būti pievagrybiai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupkite silkę, išimkite kaulus ir supjaustykite.
    Smulkintus grybus, svogūnus bei morkas pakepinkite aliejuje.
    Įberkite truputį maltų pipirų, bazilikų bei druskos ir ataušinkite.
    Užpilkite pomidorų tyrės ir išmaišykite.
    Patiekite, kaip šaltą užkandį.
    Skanaus.

Autorius: Vincenta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai morkų
  • 4 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas silkių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 gramų grybų (gali būti pievagrybiai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupkite silkę, išimkite kaulus ir supjaustykite.
    Smulkintus grybus, svogūnus bei morkas pakepinkite aliejuje.
    Įberkite truputį maltų pipirų, bazilikų bei druskos ir ataušinkite.
    Užpilkite pomidorų tyrės ir išmaišykite.
    Patiekite, kaip šaltą užkandį.
    Skanaus.

Autorius: Vincenta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų