Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai morkų
- 4 vienetai svogūnų
- 1 vienetas silkių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 100 gramų grybų (gali būti pievagrybiai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nulupkite silkę, išimkite kaulus ir supjaustykite.
Smulkintus grybus, svogūnus bei morkas pakepinkite aliejuje.
Įberkite truputį maltų pipirų, bazilikų bei druskos ir ataušinkite.
Užpilkite pomidorų tyrės ir išmaišykite.
Patiekite, kaip šaltą užkandį.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai morkų
- 4 vienetai svogūnų
- 1 vienetas silkių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 100 gramų grybų (gali būti pievagrybiai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nulupkite silkę, išimkite kaulus ir supjaustykite.
Smulkintus grybus, svogūnus bei morkas pakepinkite aliejuje.
Įberkite truputį maltų pipirų, bazilikų bei druskos ir ataušinkite.
Užpilkite pomidorų tyrės ir išmaišykite.
Patiekite, kaip šaltą užkandį.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą