Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai agurkų (marinuoti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 sauja slyvų
- 4 vienetai svogūnų
- 50 gramų silkių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
- 1 sauja razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkės filė supjaustyti juostelėmis.
Svogūnus nulupti, susmulkinti ir pakepinti keptuvėje su aliejumi.
Svogūnams suminkštėjus sudėti pomidorų padažą, kubeliais supjaustytus agurkus, razinas, pasmulkintas slyvas, paskaninti prieskoniais, patroškinti dar apie 2-4 min. ir atvėsinti.
Dėti silkės juosteles į silkinę arba dubenį ir ant viršaus sudėti patroškintą svogūnų ir uogų masę.
Patiekti šaltą.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai agurkų (marinuoti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 sauja slyvų
- 4 vienetai svogūnų
- 50 gramų silkių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
- 1 sauja razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkės filė supjaustyti juostelėmis.
Svogūnus nulupti, susmulkinti ir pakepinti keptuvėje su aliejumi.
Svogūnams suminkštėjus sudėti pomidorų padažą, kubeliais supjaustytus agurkus, razinas, pasmulkintas slyvas, paskaninti prieskoniais, patroškinti dar apie 2-4 min. ir atvėsinti.
Dėti silkės juosteles į silkinę arba dubenį ir ant viršaus sudėti patroškintą svogūnų ir uogų masę.
Patiekti šaltą.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą