Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų (skiltelė)
  • 6 vienetai juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 4 vienetai silkių
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • 100 mililitrų baltojo vyno
  • 125 gramai pieno
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų (maltas)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkės nuvalomos, perpjaunamos išilgai pusiau, 1—2 val. pamirkomos piene, po to gerai apsausinamos. Marinatui sumaišoma vynas ir vyno actas, suberiami svogūno ir česnako griežinėliai, pipirai ir druska. Viskas pavirinama. Į šį marinatą sudedamos silkės, įpilama truputį karšto vandens, kad skystis silkes apsemtų, ir viskas 7 min. pavirinama. Po to silkės išimamos, o likęs sultinys perkošiamas, ataušinamas ir pagardinamas tryniais, grietine, garstyčiomis bei čili pipirais. Silkės gautu padažu užpilamos ir šaltos paduodamos.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų