Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 2 česnakų
  • 1 vienetas morkų
  • 12 vienetų slyvų (džiovintos)
  • 1 vienetas silkių (filė)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 40 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas kečupo (švelnus)
  • 25 gramai svogūnų laiškų (arba porai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Plonomis juostelėmis supjaustytą morką trumpai apkepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus, po to pabarstykite cinamonu bei druska.
    Silkės filė supjaustykite išilginėmis juostelėmis, sūrį, svogūnų laiškus (arba porus) supjaustykite šiaudeliais.
    Imkite po 2 silkės ir fermentinio sūrio juosteles, 2-3 svogūnų laiškus ir apvyniokite atvėsusiomis morkų juostelėmis.
    Sumaišykite padažą iš smulkinto česnako, majonezo bei švelnaus kečupo.
    Suktinukus sudėkite į lėkštes, apdėliokite džiovintų slyvų puselėmis ir užpilkite padažu.
    Skanaus.

Autorius: Nastiušha

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 2 česnakų
  • 1 vienetas morkų
  • 12 vienetų slyvų (džiovintos)
  • 1 vienetas silkių (filė)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 40 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas kečupo (švelnus)
  • 25 gramai svogūnų laiškų (arba porai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Plonomis juostelėmis supjaustytą morką trumpai apkepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus, po to pabarstykite cinamonu bei druska.
    Silkės filė supjaustykite išilginėmis juostelėmis, sūrį, svogūnų laiškus (arba porus) supjaustykite šiaudeliais.
    Imkite po 2 silkės ir fermentinio sūrio juosteles, 2-3 svogūnų laiškus ir apvyniokite atvėsusiomis morkų juostelėmis.
    Sumaišykite padažą iš smulkinto česnako, majonezo bei švelnaus kečupo.
    Suktinukus sudėkite į lėkštes, apdėliokite džiovintų slyvų puselėmis ir užpilkite padažu.
    Skanaus.

Autorius: Nastiušha

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų