Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 2 česnakų
- 1 vienetas morkų
- 12 vienetų slyvų (džiovintos)
- 1 vienetas silkių (filė)
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 40 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas kečupo (švelnus)
- 25 gramai svogūnų laiškų (arba porai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Plonomis juostelėmis supjaustytą morką trumpai apkepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus, po to pabarstykite cinamonu bei druska.
Silkės filė supjaustykite išilginėmis juostelėmis, sūrį, svogūnų laiškus (arba porus) supjaustykite šiaudeliais.
Imkite po 2 silkės ir fermentinio sūrio juosteles, 2-3 svogūnų laiškus ir apvyniokite atvėsusiomis morkų juostelėmis.
Sumaišykite padažą iš smulkinto česnako, majonezo bei švelnaus kečupo.
Suktinukus sudėkite į lėkštes, apdėliokite džiovintų slyvų puselėmis ir užpilkite padažu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 2 česnakų
- 1 vienetas morkų
- 12 vienetų slyvų (džiovintos)
- 1 vienetas silkių (filė)
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 40 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas kečupo (švelnus)
- 25 gramai svogūnų laiškų (arba porai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Plonomis juostelėmis supjaustytą morką trumpai apkepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus, po to pabarstykite cinamonu bei druska.
Silkės filė supjaustykite išilginėmis juostelėmis, sūrį, svogūnų laiškus (arba porus) supjaustykite šiaudeliais.
Imkite po 2 silkės ir fermentinio sūrio juosteles, 2-3 svogūnų laiškus ir apvyniokite atvėsusiomis morkų juostelėmis.
Sumaišykite padažą iš smulkinto česnako, majonezo bei švelnaus kečupo.
Suktinukus sudėkite į lėkštes, apdėliokite džiovintų slyvų puselėmis ir užpilkite padažu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą