INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 5 vienetai morkų (virtos)
- 1 vienetas svogūnų (didelis)
- 5 vienetai kiaušinių (virti)
- 5 vienetai silkių (filė gabaliukai)
- šiek tiek majonezo
- šiek tiek druskos
- 3 vienetai burokėlių (virti)
- šiek tiek žalumynų (papuošimui)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virtus burokus sutarkuojame, dedame į indo dugną, pabarstome druska ir aptepame sluoksniu majonezo, dedame sutarkuotus kiaušinių trynius, kiaušnių baltymus, pabarstome druska, pipirais ir dedame sluoksnį majonezo, dedame sutarkuotas virtas morkas, pabarstome druska, tepame majonezu, dedame smulkiai supjaustytą svogūną ir ant viršaus dedame supjaustytą sikę, pabarstome pipirais.
Dedame nakčiai į šaldytuvą, gražiai išverčiame iš indo puošiame žalumynais.
Skanaus.
Autorius: Rita
REKLAMA