Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų (marinatui)
  • 5 česnakų (marinatui)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai juodųjų pipirų (malti, marinatui)
  • 6 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos, marinatui)
  • 2 stiklinės raudonojo vyno (nesaldus, marinatui)
  • 6 arbatiniai šaukšteliai druskos (marinatui)
  • 6 valgomieji šaukštai aliejaus (marinatui)
  • 2 kilogramai šernienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viskas paprasta: mėsytę supjaustome norimo dydžio gabaliukais, inde sumaišome vyną [arba kitą pasirinktą rūgštų skystį], aliejų, susmulkintas česnako skilteles, taip pat skiltelėmis supjaustytą apelsiną, petražoles, druską ir pipiriukus. Mėsytę užpilame marinatu ir paliekame kelioms dienoms. [Aš marinavau apie 2 paras]
    Na, o po tų kelių dienų veriame ant iešmų ir kepame. Pagal galimybes: ant laužo, šašlykinėje, galų gale orkaitėje – svarbiausia idėja ir gerai praleistas laikas. Skanaus ;)

Autorius: Greta

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų (marinatui)
  • 5 česnakų (marinatui)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai juodųjų pipirų (malti, marinatui)
  • 6 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos, marinatui)
  • 2 stiklinės raudonojo vyno (nesaldus, marinatui)
  • 6 arbatiniai šaukšteliai druskos (marinatui)
  • 6 valgomieji šaukštai aliejaus (marinatui)
  • 2 kilogramai šernienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viskas paprasta: mėsytę supjaustome norimo dydžio gabaliukais, inde sumaišome vyną [arba kitą pasirinktą rūgštų skystį], aliejų, susmulkintas česnako skilteles, taip pat skiltelėmis supjaustytą apelsiną, petražoles, druską ir pipiriukus. Mėsytę užpilame marinatu ir paliekame kelioms dienoms. [Aš marinavau apie 2 paras]
    Na, o po tų kelių dienų veriame ant iešmų ir kepame. Pagal galimybes: ant laužo, šašlykinėje, galų gale orkaitėje – svarbiausia idėja ir gerai praleistas laikas. Skanaus ;)

Autorius: Greta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų