Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų (marinatui)
- 5 česnakų (marinatui)
- 2 arbatiniai šaukšteliai juodųjų pipirų (malti, marinatui)
- 6 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos, marinatui)
- 2 stiklinės raudonojo vyno (nesaldus, marinatui)
- 6 arbatiniai šaukšteliai druskos (marinatui)
- 6 valgomieji šaukštai aliejaus (marinatui)
- 2 kilogramai šernienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viskas paprasta: mėsytę supjaustome norimo dydžio gabaliukais, inde sumaišome vyną [arba kitą pasirinktą rūgštų skystį], aliejų, susmulkintas česnako skilteles, taip pat skiltelėmis supjaustytą apelsiną, petražoles, druską ir pipiriukus. Mėsytę užpilame marinatu ir paliekame kelioms dienoms. [Aš marinavau apie 2 paras]
Na, o po tų kelių dienų veriame ant iešmų ir kepame. Pagal galimybes: ant laužo, šašlykinėje, galų gale orkaitėje – svarbiausia idėja ir gerai praleistas laikas. Skanaus ;)
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų (marinatui)
- 5 česnakų (marinatui)
- 2 arbatiniai šaukšteliai juodųjų pipirų (malti, marinatui)
- 6 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos, marinatui)
- 2 stiklinės raudonojo vyno (nesaldus, marinatui)
- 6 arbatiniai šaukšteliai druskos (marinatui)
- 6 valgomieji šaukštai aliejaus (marinatui)
- 2 kilogramai šernienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viskas paprasta: mėsytę supjaustome norimo dydžio gabaliukais, inde sumaišome vyną [arba kitą pasirinktą rūgštų skystį], aliejų, susmulkintas česnako skilteles, taip pat skiltelėmis supjaustytą apelsiną, petražoles, druską ir pipiriukus. Mėsytę užpilame marinatu ir paliekame kelioms dienoms. [Aš marinavau apie 2 paras]
Na, o po tų kelių dienų veriame ant iešmų ir kepame. Pagal galimybes: ant laužo, šašlykinėje, galų gale orkaitėje – svarbiausia idėja ir gerai praleistas laikas. Skanaus ;)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą