Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus pudros
  • 150 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 450 gramų kvietinių miltų
  • 300 gramų juodojo šokolado (smulkintas)
  • 200 gramų sviesto (minkštas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viename dubenėlyje išmaišykite sviestą, cukraus pudrą, cukrų ir kiaušinius.
    Kai mišinys taps tąsus, suberkite miltus, tada šokolado trupinius ir viską gerai išmaišykite.
    Ant sviestu išteptos skardos dideliu atstumu vieną nuo kitos išdėliokite mažytes tešlos krūveles arba šiek tiek paspaustus rutuliukus.
    Taip pat galima įmaišyti kokoso drožlių, riešutų gabaliukų bei įberti labai nedaug (penktadalį arbatinio šaukštelio) sodos, kad sausainukai nebūtų labai suspausti.
    Kepti 10-25min. 170 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus!

Autorius: Milda

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus pudros
  • 150 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 450 gramų kvietinių miltų
  • 300 gramų juodojo šokolado (smulkintas)
  • 200 gramų sviesto (minkštas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viename dubenėlyje išmaišykite sviestą, cukraus pudrą, cukrų ir kiaušinius.
    Kai mišinys taps tąsus, suberkite miltus, tada šokolado trupinius ir viską gerai išmaišykite.
    Ant sviestu išteptos skardos dideliu atstumu vieną nuo kitos išdėliokite mažytes tešlos krūveles arba šiek tiek paspaustus rutuliukus.
    Taip pat galima įmaišyti kokoso drožlių, riešutų gabaliukų bei įberti labai nedaug (penktadalį arbatinio šaukštelio) sodos, kad sausainukai nebūtų labai suspausti.
    Kepti 10-25min. 170 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus!

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų