Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 540 gramų sausainių (kakaviniai)
  • 500 mililitrų grietinės (10 %)
  • 200 gramų chalvos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grietinę sukrėskite į dubenį, suberkite tarkuotą chalvą ir gerai išsukite. Ant padėklo išdėliokite sluoksnį sausainių (vieną šalia kito, kad tarpų nebūtų) ir aptepkite kremu. Taip darykite dar kelis sluoksnius. Sutepę pyragą per naktį laikykite šaltai, kad sausainiai prisigertų kremo. Prieš patiekdami papuoškite .
    SKANAUS! ;))

Autorius: Gabute

INGREDIENTAI:

  • 540 gramų sausainių (kakaviniai)
  • 500 mililitrų grietinės (10 %)
  • 200 gramų chalvos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grietinę sukrėskite į dubenį, suberkite tarkuotą chalvą ir gerai išsukite. Ant padėklo išdėliokite sluoksnį sausainių (vieną šalia kito, kad tarpų nebūtų) ir aptepkite kremu. Taip darykite dar kelis sluoksnius. Sutepę pyragą per naktį laikykite šaltai, kad sausainiai prisigertų kremo. Prieš patiekdami papuoškite .
    SKANAUS! ;))

Autorius: Gabute

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų