Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1/4 stiklinės cukraus pudros
- 1/4 stiklinės cukraus (rudasis)
- 3/4 stiklinės margarino (arba sviestas)
- 3/5 stiklinės pekanų riešutų (puselės)
- 0.5 stiklinės pekanų riešutų (skrudinti, smulkinti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 ir 3/4 stiklinės kvietinių miltų (aukščiausios rūšies)
- 1/4 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dideliame dubenyje su elektriniu mikseriu, vidutiniu greičiu sumaišyti visus nurodytus ingredientus, išskyrus pekanų riešutus.
Sumaišius vientisą tešlą įmaišyti smulkintus pekanų riešutus.
Pagamintą tešlą įvynioti į maistinę plėvelę ir padėti 2 val. į šaldytuvą.
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Iš atšaldytos tešlos suformuoti apvalius sausainius ir į kiekvieną jų įspausti po 1 puselę pekano riešuto.
Kepti apie 8-10 min.
Iškeptus palikti kelioms minutėms, kad atvėstų ir patiekti.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1/4 stiklinės cukraus pudros
- 1/4 stiklinės cukraus (rudasis)
- 3/4 stiklinės margarino (arba sviestas)
- 3/5 stiklinės pekanų riešutų (puselės)
- 0.5 stiklinės pekanų riešutų (skrudinti, smulkinti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 ir 3/4 stiklinės kvietinių miltų (aukščiausios rūšies)
- 1/4 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dideliame dubenyje su elektriniu mikseriu, vidutiniu greičiu sumaišyti visus nurodytus ingredientus, išskyrus pekanų riešutus.
Sumaišius vientisą tešlą įmaišyti smulkintus pekanų riešutus.
Pagamintą tešlą įvynioti į maistinę plėvelę ir padėti 2 val. į šaldytuvą.
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Iš atšaldytos tešlos suformuoti apvalius sausainius ir į kiekvieną jų įspausti po 1 puselę pekano riešuto.
Kepti apie 8-10 min.
Iškeptus palikti kelioms minutėms, kad atvėstų ir patiekti.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą