• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų sviesto
  • 50 gramų cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 320 gramų majonezo
  • 50 gramų krakmolo
  • 1 arbatinis šaukštelis krakmolo
  • 1 skardinė kondensuoto pieno (RU DU DU)
  • 2 saujos migdolų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų sviesto
  • 50 gramų cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 320 gramų majonezo
  • 50 gramų krakmolo
  • 1 arbatinis šaukštelis krakmolo
  • 1 skardinė kondensuoto pieno (RU DU DU)
  • 2 saujos migdolų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 9

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros sviestą ištrinti iki purumo su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmušti po vieną kiaušinį ir viską gerai išsukti. Dėti majonezą ir išmaišyti. Miltus, krakmolą ir kepimo miltelius sumaišyti atskirai ir visą mišinį supilti į sviesto ir kiaušinių masę. Užminkyti tešlą. Formuoti kamuoliukus (kiek didesnius nei vyšnia) ir kepti specialioje "riešutėlių" keptuvėje. Imti dvi puseles, įdaryti kiekvieną kondensuotu pienu, įspausti po migdolą ir suklijuoti.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų