REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kiaulės prandinės
  • 800 gramų svogūnų
  • 300 mililitrų vynas
  • 1 arbatinis šaukštelis žolelių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kiaulės prandinės
  • 800 gramų svogūnų
  • 300 mililitrų vynas
  • 1 arbatinis šaukštelis žolelių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite svogūnus žiedeliais ir išklokite jais indo dugną.
  2. Tuomet dėkite kubeliais supjaustytą mėsą. Sluoksniuokite viską taip, kad ant viršaus galiausiai būtų svogūnai.
  3. Vyną sumaišykite su prieskoniais ir užpilkite ant šašlykų. Tuomet dėkite lėkštę ir prislėkite. Laikykite apie parą laiko šaldytuve.
  4. Kepkite, kol gražiai apskrus.

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų