Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 4 vienetai dešrelių (pieniškos)
  • 100 gramų pomidorų padažo
  • 120 gramų pievagrybių (marinuoti)
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (picai)
  • 25 gramai mielių
  • 100 gramų mocarelos sūrio (smulkintas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai dar reikės 100 g remulado.
    Mieles sutrupinti, supilti vandenį, berti druską ir išmaišyti.
    Įmušti kiaušinį ir išmaišyti, berti miltus ir minkyti tešlą.
    Išminkytą tešlą padėti 30-40 min. pakilti.
    Kai tešla iškils, ją iškočioti, dėti ant miltais pabarstytos skardos ir subadyti šakute.
    Krūtinėlę supjaustyti gabaliukais, dešreles griežinėliais, pievagrybius skiltelėmis ir išdėlioti ant picos pado.
    Apidarstyti picos prieskoniais.
    Dėti į 220 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepti 15 min.
    Po to apibarstyti mozarela ir vėl dėti į orkaitę 5 min.
    Tiekiant paskaninti remuladu ir pomidorų padažu.
    Skanaus

Autorius: Sandra

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 4 vienetai dešrelių (pieniškos)
  • 100 gramų pomidorų padažo
  • 120 gramų pievagrybių (marinuoti)
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (picai)
  • 25 gramai mielių
  • 100 gramų mocarelos sūrio (smulkintas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai dar reikės 100 g remulado.
    Mieles sutrupinti, supilti vandenį, berti druską ir išmaišyti.
    Įmušti kiaušinį ir išmaišyti, berti miltus ir minkyti tešlą.
    Išminkytą tešlą padėti 30-40 min. pakilti.
    Kai tešla iškils, ją iškočioti, dėti ant miltais pabarstytos skardos ir subadyti šakute.
    Krūtinėlę supjaustyti gabaliukais, dešreles griežinėliais, pievagrybius skiltelėmis ir išdėlioti ant picos pado.
    Apidarstyti picos prieskoniais.
    Dėti į 220 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepti 15 min.
    Po to apibarstyti mozarela ir vėl dėti į orkaitę 5 min.
    Tiekiant paskaninti remuladu ir pomidorų padažu.
    Skanaus

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų