Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 5 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 1/4 stiklinės vandens (+ 80 ml)
  • 10 gramų želatinos
  • 300 mililitrų putojančio vyno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite želatiną su vandeniu ir palikite 15 min. brinkti.
    Cukrų sumaišykite su tarkuota 0,5 citrinos žievele bei 80 ml ​​vandens ir užvirinkite.
    Tuomet nukelkite sirupą nuo ugnies ir supilkite 0,5 citrinos sultis.
    Ištirpdykite išbrinkusią želatiną vandens vonelėje.
    Ištirpdytą želatiną sumaišykite su pasiruoštu sirupu bei šampanu ir gerai sumaišykite.
    Jei citrinos žievelę tarkavote per stambesnę tarką, tuomet sirupą perkoškite per sietelį.
    Gautą želė supilkite į stiklines arba formeles, sudėkite citrinos griežinėlius ir padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
    Prieš patiekiant galite papuošti plakta grietinėle.
    Skanaus.

Autorius: Irma

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 5 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 1/4 stiklinės vandens (+ 80 ml)
  • 10 gramų želatinos
  • 300 mililitrų putojančio vyno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite želatiną su vandeniu ir palikite 15 min. brinkti.
    Cukrų sumaišykite su tarkuota 0,5 citrinos žievele bei 80 ml ​​vandens ir užvirinkite.
    Tuomet nukelkite sirupą nuo ugnies ir supilkite 0,5 citrinos sultis.
    Ištirpdykite išbrinkusią želatiną vandens vonelėje.
    Ištirpdytą želatiną sumaišykite su pasiruoštu sirupu bei šampanu ir gerai sumaišykite.
    Jei citrinos žievelę tarkavote per stambesnę tarką, tuomet sirupą perkoškite per sietelį.
    Gautą želė supilkite į stiklines arba formeles, sudėkite citrinos griežinėlius ir padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
    Prieš patiekiant galite papuošti plakta grietinėle.
    Skanaus.

Autorius: Irma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų